Leca kivitalon rakentaminen

Leca kivitalon rakentaminen

Leca Kivitalon Rakentaminen

Koti on elämäsi suurin sijoitus. Sinulla on unelma omasta toimivasta ja yksilöllisestä kodista ja on tärkeää saada omat ideat toteutuskelpoisiksi. Oman unelman toteuttaminen alkaa tontin etsimisellä. Mivox on asiakkaiden kivitalohankkeissa mukana alsuta loppuun saakka tarpeiden mukaisesti.

Tutustu alueeseen sekä tonttiin, ja kun päätös on tehty, alkaa varsinainen toteutus. Haaveet konkretisoituvat ensin kuviksi ja sitten omaksi kodiksi. Tämän toteuttamiseen tarvitset hyvät ja luotettavat kumppanit, suunnittelijoita ja tekijöitä rakentamaan kotia.

Arkkitehdin kanssa voit luonnostella haaveesi toimivaksi ja esteettisesti hyväksi kokonaisuudeksi. Budjetti kannattaa selvittää suunnittelijan kanssa jo tässä vaiheessa, jolloin luonnokset ovat mahdollisimman lähellä toteutettavissa olevaa kokoa. Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen. Kivitaloja on monenlaisia, tutustu Leca-kivitaloon.

Olemem rakentaneet useita kivitalona asiakkaiden yksillöllisten tarpeiden mukaisesti. Huomioimme kaikki asiakkaan erikoistoivomukset aina tontin valinnasta moderneihin sisustusratkaisuihin.

Ota yhteyttä ja kerro meille lisää kivitalotoiveistasi!

Tags: , , , ,